Lista mea fermecată

Ultima lună din an. O lună în care scoatem lista scrisă anul trecut și bifăm ce am reușit să realizăm.  Eram sceptică când am auzit prima oară de acest lucru. Spuneam mereu:

-Ce nebuni ! Cum să îți faci o lista cu dorințele tale? La ce te poate ajuta?

  Dar anul trecut tot în luna decembrie , într-un moment în care eram sătulă să îmi tot doresc și nimic nu părea să se apropie de mine, m-am așezat frumos la masă și am scris în agenda mea roz , exact ce aștept de la anul 2018.

826e3766634b2bc71a695f7d27036c6e

Am uitat complet de aceea lista până zilele trecute când aveam nevoie de o informație din agenda roz , o agendă pe care o folosesc foarte rar. Cu atâta tehnologie notăm totul în telefon sau în tabletă. Hârtia și creionul au devenit istorie. Cel puțin pentru mine.

Am rămas uimită când am început să citesc lista.  Aproape tot ceea ce mi-am propus, am realizat. Printre acele dorințe se află și înființarea acestui blog.  Este ceva ce înainte , din lipsa curajului , nu aș fi făcut. Dar mi-am învins frică de a fii judecată , și după un an pot să spun că am făcut o alegere bună.  Mi-am dorit să fac echitație, ceea ce s-a întâmplat. Dar cel mai mult mi-am dorit să iubesc și să fiu iubita de un bărbat asemănător mie iar  universul a fost foarte darnic.

Ceea ce nu am realizat , a fost achiziționarea unui case, dar asta nu înseamnă că nu am făcut nimic pentru a îndeplini acest lucru. Ci din contră,  am acumulat mai multă informație și sunt sigură că se va întâmpla în viitorul apropiat.

Acum e timpul pentru o nouă lista. Am foarte multe dorințe și pentru anul 2019.

Voi ce dorințe aveți pentru anul următor? Va încurajez să va deschideți inima ,și să puneți pe o hârtie toate dorințele ascunse.  Gândurile și emoțiile puse în cuvinte, au o energie puternică. Sper că veți fi la fel de surprinși ca și mine!

P.S La mulți ani, Romania !

LG, Ana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: