Să fie noroc sau muncă?

De multe ori mă întrebam când vedeam persoane de succes , nu neapărat la televizor (căci acolo știm cu totii ca acelea numai persoane de succes nu se numesc, cel putin în iubita noastră țară) ce au în plus față de oamenii normali.

gobacktowork.png

Să fie oare noroc sau muncă ?!

În anii adolescenței credeam în noroc sau mai degrabă în soartă. Mă agățam de ea ca un copil care se agață de gâtul mamei. Vroiam sa cred ca soarta mea va fii aceea de femeie căsătorită, cu unul sau doi copii pe lângă mine. În capul meu aș fi făcut față cu brio situației. Aș fi fost un fel de wonder woman care orice bărbat şi-ar fi dorit-o.

Dar timpul, se joacă cu noi și râde de noi în hohote. Nu doar că nu sunt căsătorită dar ideea de a face acest lucru mi se pare ceva greu de imaginat . Si așa ușor, am renuntat să mai cred în noroc sau soartă.

În schimb am trecut la ideea că fiecare om își crează destinul prin acțiunile sale. Oamenii care au și care crează in continuare, nu au primit chiar totul din cer. În spatele celor create, se află poate ani de studiu, muncă grea și nopți nedormite. Sunt sacrificii pe care tu nu le vezi. Vezi doar produsul finit și spui : „ce noroc au unii”. Spunem asta fără să gândim. Ne amăgim cu fraza aceasta , într-un fel resemnați, că noi nu vom fi ca ei.

De ce?!

Pentru ca e mai usor sa spui, decat sa faci. E mai ușor să vorbești despre alții , decat să pui mâna să muncești pentru dorințele tale .

LG, Ana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s